The Malaysian Gothic Movement forum... Gothic from various groups are also welcome
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Biodata/adress/ etc
Sat Dec 03, 2011 4:56 pm by syam ariel

» salam sejahtera semuanya... ... ...
Mon Mar 21, 2011 11:44 pm by Banshee

» Spaming & Spaming!
Sun Jan 04, 2009 2:50 pm by Mr. Peasant

» Malaysian Gothic Movement Forum
Fri Oct 31, 2008 9:46 pm by Mr. Peasant

» Perlembagaan Gothic
Fri Oct 31, 2008 9:38 pm by Mr. Peasant

» MGM Executive Officers
Fri Oct 31, 2008 9:23 pm by Mr. Peasant

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 


November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Spaming & Spaming!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mr. Peasant
Admin
avatar

Posts : 6
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Spaming & Spaming!   Wed Nov 19, 2008 1:22 pm

scratch
mana korang sumer...4rum da siap...tp korang tak nak join in....Apa kes? I want to know who can manage this account... Tugasku da abis.. Tinggal nak cari pewaris 4rum ni je... ader sesaper interested? kalau yek antar message kat alamat nih.. :trinitygodofpeace@yahoo.com:
bounce scratch scratch bounce
Back to top Go down
View user profile http://mgmalaysian.4rumer.com
dauz



Posts : 1
Join date : 2009-01-01

PostSubject: Re: Spaming & Spaming!   Thu Jan 01, 2009 1:50 am

web nie ramai yg xtahu sbnrnyer..
next event nnt kte bncng psl nie..
aku hrp kte leh wat blog nie tmpt utk kte berhubung antara 1 sama lain..
lg 1,sbnrnyer spe yg handle blog nie ek..??
Back to top Go down
View user profile
Mr. Peasant
Admin
avatar

Posts : 6
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Re: Spaming & Spaming!   Sun Jan 04, 2009 2:50 pm

Web niy mmg baru... aku nak korang sesaper ah yg boleh handle keje admin nih btol2... aku malas nak check slalu pown...

Web ni aku, Roy yg bwat sndiri... tp aku tau yg forum ni tak braper lengkap lg... Fariz malas pasal dia dah bwat Blog... aku nak reka Forum coz snang skit korang bley bobual ttg apa2 hal dalaman kat sni... So Dauz, aku harap ko bley spread the info bout this forum to other Goths and harap juga ko bleh uruskan forum ni utk bdak2 Goth eyh?

Aku bgtaw pasal web ni kat Goths kids pasal web nih cam Kenji, Eiya[GHF] and Mus[AGE].
Back to top Go down
View user profile http://mgmalaysian.4rumer.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Spaming & Spaming!   

Back to top Go down
 
Spaming & Spaming!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian Gothic Movement :: Leisures and Misc. :: Public Discussions-
Jump to: